Gandakan Duit Dengan Blog

gandakan-duit-dengan-blog

Menghadapi krisis ekonomi yang sedang berlaku di seluruh dunia sekarang ini amatlah mencabar, kenaikan minyak RON95 dan RON97 pasti akan memberi kesan kepada harga barangan dan meningkatkan kos sara hidup kita saban hari. Mahu atau tidak, hanya ada dua cara untuk kita menghadapi perkara ini, dengan berjimat cermat ataupun dengan menggandakan pendapatan kita. Cara pertama mungkin agak sukar untuk dilakukan, tambahan apabila kita memang sebelum ini sudah berjimat cermat, ruang untuk menambah penjimatan mungkin sudah terlalu sempit.

Mari sama-sama kita belajar dan berkongsi pengalaman bersama-sama Akademi Denaihati dalam sesi Gandakan Duit Dengan Blog yang akan diadakan di Akademi Denaihati, Seksyen 13, Shah Alam pada 9 November 2013. Dengan bayaran hanya RM50 seorang, anda akan berpeluang untuk mempelajari dan berdiskusi bersama panel berpengalaman bagaimana anda boleh mendapatkan pendapatan tambahan untuk menampung keperluan seharian melalui industri yang kian berkembang ini, industri blogging.

Jika anda berminat untuk mengubah keadaan kewangan anda, mari sama-sama kita menghadiri Sesi Gandakan Duit Dengan Blog yang akan diadakan oleh Akademi Denaihati. Anda boleh membuat bayaran ke akaun berikut:

Nama Akaun : Denaihati Resources Nombor Akaun : 562834616817 Nama Bank : Maybank Jumlah Bayaran : RM50 Seorang

Borang Pendaftaran

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Real Time Web Analytics